AROI THAI NIJMEGEN

AROI THAI NIJMEGEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 204 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Aroi Thai Nijmegen. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 21:59 Snelle bezorging en ruime porties van heerlijk eten!
12 mei 2022 om 21:21 Prima eten !
5 mei 2022 om 21:39 Superlekker eten! Bezorging 40 minuten te laat, wel gecompenseerd met een drankje. Dat is netjes, maar ze kunnen beter wat aan verwachtingsmanagement doen en zeggen dat Ze later komen!
5 mei 2022 om 18:36 Bezorging ronduit slecht. Dit keer reed de bezorger al weg toen ik de deur open deed, terwijl hij de verpakking lekkend van de olie voor de deur had laten staan...
4 mei 2022 om 11:55 De bezorging was wat later dan de indicatie, maar het was dan ook op Koningsdag dus we hielden er al rekening mee. Het eten was nog erg warm en het bier koud, dus dat was prettig. Het eten was heerlijk, we gaan zeker vaker bestellen hier.
27 apr 2022 om 19:41 Eten was heerlijk. Gebeld omdat het wat laat was, goede kleine compensatie gekregen.
24 apr 2022 om 15:38 There where no bell pepers included with my dish, instead of that there where some sort of hot peppers included. I'm not to good with spicy food so i wasn't able to eat much. I've eaten green Thai curry at other places before and never had it as bad
24 apr 2022 om 13:39 Gele curry was niet vers gemaakt. Viel tegen. Leek op Massaman curry zonder nootjes. Was wel op een zaterdag avond.
22 apr 2022 om 21:27 Geweldig!!!
20 apr 2022 om 21:32 De curry en de pad thai waren beide erg lekker op smaak en rijk gevuld. Grote porties. Vooral de kip viel positief op; mals, veel en flinke stukken (dat is wel eens anders in afhaalmaaltijden).
15 apr 2022 om 21:09 Heerlijk eten en prima service.
15 apr 2022 om 7:46 Lekkere maaltijd met knapperige groenten. Snelle bezorging ondanks de afstand naar Dukenburg.